David Jameson Architects

Sunday, November 05, 2006

"As a reinvention of the existing massing, linear stucco walls conceptually wrap and protect a stone pavilion inserted within. This massing reflects the divisions of public and private spaces within the house. The massive entry door interrupts the facade and opens to the gallery and circulation spine. To the north lies the kitchen, dining room and music room. To the south of the circulation spine is the library, double-height living room and outdoor room. Taut minimal stairs lead up to a bridge on the second floor which overlooks the living room and culminates at the floating third floor, a device used to bring light deep within the core volume. " to find out more...


Passage & Image from http://www.davidjamesonarchitect.com/work.html?t

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...