Vicente Guallart Architect

Sunday, April 12, 2009

"With all the respect that assumes building in the frontline of the sea, this buildings, of squared plan, Project themselves according to new space organizations and functions with the objective of profiting the maximum the sea location of the site. One of the differential factors has been the relation between the rooms and the big terrace that surrounds them, conceived literally to enhance and enlarge each apartment. By folding doors and curtains we can have terraces follow essential elements for the circulation in the terraces. The kitchen and bathrooms look over exterior. The sea can be seen from the bathrooms. Another remarkable condition: the water elements are placed in the fa├žade, reflect the surroundings and generate a relation between the interior skin and the exterior of colored glasses. " to find out more...
Image & Passage featuring 34 APARTMENTS CAMBRILS from http://www.guallart.com/01projects/Cambrils/default.htm

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...